Skip to main content

How can be guest posting a good way for Today’s SEO


These day’s I am focus on guest posting.  In addition my strategies, regularly posting content on blogs and website. After Google penguin update content work is very reliable and mostly using. Guest posting is the single way for attract related visitors and readership platform for end users.

Benefits of Guest Posting:

1. Guest Posting Create Relationship with Same Field 

Guest blogging help to build relationship with same field bloggers. If we have relationship with same industries that can help to improve visibility, popularity and reputation is also. We can generate relationship through Guest posting like facebook, twitter and other popular social networks.

2. Guest posting help to Improvement in SERP’s

Blogger must include 1 or 2 links in post that can help to increase natural backlinks of your website. Guest posting is a natural way of link building. Natural backlinks help to improve your search engine ranking.

3. Guest posting can introduce your business in new communities

Guest posting can help introduce your business in new communities. You can start a new discussion with communities that can help improve your business leads and popularity. Guest posting generate new audience, communities and visitors. Guest posting improve ORM (online reputation management) of your business.

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Such a nice blog and thanks for the feedback.And thank for the valuable knowledge about the internet marketing.

    SEO Internet Marketing

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Upwork Knowledge of Microsoft Office Skills Test Answer

In Microsoft Word 2010, "Keep lines together" paragraph formatting:
Answers: • does not work for paragraphs within a table if "Allow row to break across pages" is also selected.

You want to add an image as the first character in your paragraph. Which type of text wrapping treats your graphic as if it were a character?
Answers: • In Line with Text

In the given screenshot, the contents of the 'Name of User' column have been oriented at an angle. How is this done?
Answers: • By using the 'Orientation' button in the alignment group of the 'Home' tab.

In the given screenshot, the letter X is pointing to an area between the first Row header, and the first Column header. What will happen when this particular area is selected?
Answers: • It will select the whole sheet, having the same effect as that of Ctrl+A.

Which of the following types of worksheets will not load in Microsoft Excel Services?
Answers: • Worksheets with ActiveX controls

Why would you use con…

Upwork/oDesk Google AdWords Test Answers (part1)

1. Which of the following is not a valid geographical targeting option?
Answers: • Targeting female english speakers

 2. In the My Client Center, what does MDS stand for?
Answers: • Manager Defined Spend

 3. If you have an exact match keyword being bid below the estimated first page minimum bid, can it show adverts on the first page?
Answers: • Yes. It could even be below the estimated first page bid, and still show in position 1 at the top of the page.

 4. Can you use the same keywords in different ad groups?
Answers: • Yes, always

 5. How is the ad ranking calculated?
Answers: • Bid x Quality Score = Ad Ranking

 6. What happens when your cost reaches your budget amount?
Answers: • Your ads will stop showing for that day

 7. AdWords will automatically ______ your keywords.
Answers: • bolden

 8. Each campaign has a _________ budget.
Answers: • daily

 9. How do you

Upwork/oDesk SMM(Social Media Marketing) Test

New Test Answers for Upwork's Social Media Marketing Test - Updated on January 2016:

1. What is the character limit for posts on Twitter?
Answers: • 140 characters

 2. How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?
Answers: • Actively answer questions in the Q&A section of the site

 3. What type of status updates would drive visitors to the company site?
Answers: • A link to a new press release hosted on the company site

 4. What is meant by A/B testing in marketing?
Answers: • Testing 2 versions of an advertisement to see which elicits the best response

 5. Using which of the following two methods can a company ensure that the proper audience finds their YouTube videos?
Answers: • Post links on the company blog to the YouTube videos


 6. How does a blog directly impact sales of a company?
Answers: • It is typically used as the way to disperse company coupons

 7. What is meant by "micro-blogging"?
Answers: • Blogs with limited individual posts, limited …