Skip to main content

Growing your Business day by day with Twitter


In todays marketing age, enhancing your business with twitter is one of the most common factor to bring leads, opportunities and sales to your business. But the question is that can twitter actually do this? Well, you can get your all answers by going through out the article what about..
twitter marketing

Basically twitter is a medium of conversation of a circle of people who know one another and are in the same boots of the business. Twitter is approximatly 5years old but its social media approach is very impressive in short time. With the time, evey one wants to be his presence on twitter by personally as well as professionaly.

The main thing is search engine results nowadays using social media sites to influence the website's rankings like twitter, facebook google plus and so on. So it's just not the part of Social network, even now participating in SEO strategies too. Using social media as a strategic part of SEO is like learning variety of new things to help out your business and ofcourse to expand the Brand. People uses twitter up to their coversational levels but they have to implement some ideas and make strategies to work with twitter to discover their target market. They have to build up more connections, share their branding and find more opportunities to boost up their business online. Your identity & mission should be realistic on twitter. You have to first listen to the audiences, what they are saying about you, about your brand then act accordingly. I have some points to help your business for making better connections and build more brand exposure about twitter that could help to improve your marketing strategy:

  1. frequently using of search advance options on twitter to find better opportunities regarding your business. This may allow you to insert keywords to your part of conversation and fiinding more connections who are doing the same for their services too.This also helps your local business to reach out to twitters in their area.
  2. Be interesting, tweet often to move up will helps you to saty very active and also improves your site's ranking in search engines by using more keywords rich phrases in your tweets as often as possible.
  3. Set the goals , connect with media and find out how they are active on twitter. It will increase your presence on twitter.
  4. Change the tagline for each and every tweet from your account, will increase the curiousity of others which are in your connections and follows your tweets, may lead to boost your traffic sources.


Comments

  1. Thanks for great information you write it very clean. I am very lucky to get this tips from you


    Milton Keynes SEO

    ReplyDelete
  2. Social networking is the great way by which you can easily grow your business. So increase the social media optimization in your business.
    seo agency milton keynes

    ReplyDelete
  3. Very nice article. Thank you for sharing such wonderful information.
    seo agency milton keynes

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Upwork Knowledge of Microsoft Office Skills Test Answer

In Microsoft Word 2010, "Keep lines together" paragraph formatting:
Answers: • does not work for paragraphs within a table if "Allow row to break across pages" is also selected.

You want to add an image as the first character in your paragraph. Which type of text wrapping treats your graphic as if it were a character?
Answers: • In Line with Text

In the given screenshot, the contents of the 'Name of User' column have been oriented at an angle. How is this done?
Answers: • By using the 'Orientation' button in the alignment group of the 'Home' tab.

In the given screenshot, the letter X is pointing to an area between the first Row header, and the first Column header. What will happen when this particular area is selected?
Answers: • It will select the whole sheet, having the same effect as that of Ctrl+A.

Which of the following types of worksheets will not load in Microsoft Excel Services?
Answers: • Worksheets with ActiveX controls

Why would you use con…

Upwork/oDesk Google AdWords Test Answers (part1)

1. Which of the following is not a valid geographical targeting option?
Answers: • Targeting female english speakers

 2. In the My Client Center, what does MDS stand for?
Answers: • Manager Defined Spend

 3. If you have an exact match keyword being bid below the estimated first page minimum bid, can it show adverts on the first page?
Answers: • Yes. It could even be below the estimated first page bid, and still show in position 1 at the top of the page.

 4. Can you use the same keywords in different ad groups?
Answers: • Yes, always

 5. How is the ad ranking calculated?
Answers: • Bid x Quality Score = Ad Ranking

 6. What happens when your cost reaches your budget amount?
Answers: • Your ads will stop showing for that day

 7. AdWords will automatically ______ your keywords.
Answers: • bolden

 8. Each campaign has a _________ budget.
Answers: • daily

 9. How do you

Upwork/oDesk SMM(Social Media Marketing) Test

New Test Answers for Upwork's Social Media Marketing Test - Updated on January 2016:

1. What is the character limit for posts on Twitter?
Answers: • 140 characters

 2. How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?
Answers: • Actively answer questions in the Q&A section of the site

 3. What type of status updates would drive visitors to the company site?
Answers: • A link to a new press release hosted on the company site

 4. What is meant by A/B testing in marketing?
Answers: • Testing 2 versions of an advertisement to see which elicits the best response

 5. Using which of the following two methods can a company ensure that the proper audience finds their YouTube videos?
Answers: • Post links on the company blog to the YouTube videos


 6. How does a blog directly impact sales of a company?
Answers: • It is typically used as the way to disperse company coupons

 7. What is meant by "micro-blogging"?
Answers: • Blogs with limited individual posts, limited …