Skip to main content

Google (PR)Page Rank Update January 2016

Google PR Update History Information

  • Google PageRank (PR) Update in the year 2013
    • December 06th 2013
    • February 04th 2013
  • Google PageRank (PR) Update in the year 2012
    • November 07th 2012
    • August 02th 2012
    • May 02th 2012
    • February 07th 2012
  • Google PageRank (PR) Update in the year 2011
    • November 08th 2011
    • June 27th 2011
    • January 20th 2011
  • Google PageRank (PR) Update in the year 2010
    • April 03rd 2010
  • Google PageRank (PR) Update in the year 2009
    • December 30th 2009
    • October 30th 2009
    • June 25th 2009
    • May 27th 2009
    • April 1st 2009
  • Google PageRank (PR) Update in the year 2008
    • December 31st 2008
    • September 26th 2008
    • July 25th 2008
    • April 30th 2008
    • February 29th 2008
  • Google PageRank (PR) Update in the year 2007
    • December 12th 2007
    • October 28th 2007
    • April 30th 2007
    • January 25th 2007
    • January 10th 2007
  • Google PageRank (PR) Update in the year 2006
    • September 28th 2006
    • July 30th 2006
    • April 4th 2006
    • April 7th 2006
    • February 18th 2006
    • May 27th 2006
    • January 30th 2006
    • January 4th 2006

Comments

Popular posts from this blog

Upwork Knowledge of Microsoft Office Skills Test Answer

In Microsoft Word 2010, "Keep lines together" paragraph formatting:
Answers: • does not work for paragraphs within a table if "Allow row to break across pages" is also selected.

You want to add an image as the first character in your paragraph. Which type of text wrapping treats your graphic as if it were a character?
Answers: • In Line with Text

In the given screenshot, the contents of the 'Name of User' column have been oriented at an angle. How is this done?
Answers: • By using the 'Orientation' button in the alignment group of the 'Home' tab.

In the given screenshot, the letter X is pointing to an area between the first Row header, and the first Column header. What will happen when this particular area is selected?
Answers: • It will select the whole sheet, having the same effect as that of Ctrl+A.

Which of the following types of worksheets will not load in Microsoft Excel Services?
Answers: • Worksheets with ActiveX controls

Why would you use con…

Upwork/oDesk Google AdWords Test Answers (part1)

1. Which of the following is not a valid geographical targeting option?
Answers: • Targeting female english speakers

 2. In the My Client Center, what does MDS stand for?
Answers: • Manager Defined Spend

 3. If you have an exact match keyword being bid below the estimated first page minimum bid, can it show adverts on the first page?
Answers: • Yes. It could even be below the estimated first page bid, and still show in position 1 at the top of the page.

 4. Can you use the same keywords in different ad groups?
Answers: • Yes, always

 5. How is the ad ranking calculated?
Answers: • Bid x Quality Score = Ad Ranking

 6. What happens when your cost reaches your budget amount?
Answers: • Your ads will stop showing for that day

 7. AdWords will automatically ______ your keywords.
Answers: • bolden

 8. Each campaign has a _________ budget.
Answers: • daily

 9. How do you

Upwork/oDesk SMM(Social Media Marketing) Test

New Test Answers for Upwork's Social Media Marketing Test - Updated on January 2016:

1. What is the character limit for posts on Twitter?
Answers: • 140 characters

 2. How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?
Answers: • Actively answer questions in the Q&A section of the site

 3. What type of status updates would drive visitors to the company site?
Answers: • A link to a new press release hosted on the company site

 4. What is meant by A/B testing in marketing?
Answers: • Testing 2 versions of an advertisement to see which elicits the best response

 5. Using which of the following two methods can a company ensure that the proper audience finds their YouTube videos?
Answers: • Post links on the company blog to the YouTube videos


 6. How does a blog directly impact sales of a company?
Answers: • It is typically used as the way to disperse company coupons

 7. What is meant by "micro-blogging"?
Answers: • Blogs with limited individual posts, limited …