Skip to main content

Upwork J2ME Test Answers



1. Which of the following are not supported by the CLDC 1.1 VM?
 Answers: • Float calculations

 2. Which of the following is not addressed by MIDP?
 Answers: • All of the above are addressed

 3. Which of the following are Java ME profiles?
 Answers: • MIDP


 4. What will happen on attempting to compile and run the following code?

 public class ERMidlet extends MIDlet implements CommandListener, Runnable
 {
 private Display mDisplay;
 private Form myForm;
 private Command exitCommand;
 private StringItem myString;

 ERMidlet()
 {
 myForm = new Form("Expert Rating Exam");
 exitCommand = new Command("Exit",Command.EXIT, 0);
 myString = new StringItem("15");
 myForm.append(myString);

 myForm.addCommand(exitCommand);
 myForm.setCommandListener(this);

 }

 public void startApp()
 {
 mDisplay = Display.getDisplay(this);
 mDisplay.setCurrent(myForm);
 }

 public void commandAction (Command c, Displayable s)
 {
 destroyApp(false);
 notifyDestroyed();
 }

 public void run()
 {
 }

 public void pauseApp()
 {
 }

 public void destroyApp(boolean unconditional)
 {
 }

 }
 Answers: • It will display 15 on the devices screen

 5. Which of the following is not a characteristic features of the target devices of CDLC?
 Answers: • They support the complete JVM specification

 6. Which of the following profile is supported by CLDC?
 Answers: • MIDP

 7. The constant to create a modal alert is:
 Answers: • Alert.FOREVER

 8. The version of CLDC in a JAD file can be known by the:
 Answers: • MIDlet-Configuration

 9. The RecordStore can be shared among multiple MIDlets.
 Answers: • True

Comments

Popular posts from this blog

Upwork Knowledge of Microsoft Office Skills Test Answer

In Microsoft Word 2010, "Keep lines together" paragraph formatting:
Answers: • does not work for paragraphs within a table if "Allow row to break across pages" is also selected.

You want to add an image as the first character in your paragraph. Which type of text wrapping treats your graphic as if it were a character?
Answers: • In Line with Text

In the given screenshot, the contents of the 'Name of User' column have been oriented at an angle. How is this done?
Answers: • By using the 'Orientation' button in the alignment group of the 'Home' tab.

In the given screenshot, the letter X is pointing to an area between the first Row header, and the first Column header. What will happen when this particular area is selected?
Answers: • It will select the whole sheet, having the same effect as that of Ctrl+A.

Which of the following types of worksheets will not load in Microsoft Excel Services?
Answers: • Worksheets with ActiveX controls

Why would you use con…

पिता के घर पे बेटे का कानूनी हक नही

Top SEO Companies in India by TOPSEO's Ranking

I am providing you the list of top 10 SEO Companies/Firms/Agencies in India by TOPSEO's  (January 2016)

1. SEO.IN 
Year Founded: 2002
Website: http://www.seo.in/



2. SEOValley Solutions Private Limited
Year Founded: 2000
Website: http://www.seovalley.com/



3. PageTraffic
Year Founded: 2002
Website: http://www.pagetraffic.com/



4. SeoTonic Web Solutions Private Ltd.
Year Founded: 2006
Website: http://www.seotonic.com/


5. Outsource SEO
Year Founded: 2004
Website: http://www.outsourceseo.com/


6. Ranking By SEO
Year Founded: 2008
Website: http://www.rankingbyseo.com/


7. Techmagnate
Year Founded: 2006
Website: http://www.techmagnate.com/


8. SEO Discovery
Year Founded: 2006
Website: http://www.seodiscovery.com/


9. Greenlemon
Year Founded: 1999
Website: http://greenlemon.in/


10. SEOXperts India
Year Founded: 2008
Website: http://www.seoxpertsindia.com/