Skip to main content

Top 10 Most Popular Bloggers in the World 2016

1. (GaryVaynerchuk.com) Meet Gary Vaynerchuk.

Image result for (GaryVaynerchuk.com) Meet Gary Vaynerchuk.

2. (SEOmoz.org) Meet Rand Fishkin.

Image result for (SEOmoz.org) Meet Rand Fishkin.

3. (SmartPassiveIncome.com)Meet Pat Flynn.

Image result for (SmartPassiveIncome.com)Meet Pat Flynn.

4. (Copyblogger.com) Meet Brian Clark.

Image result for (Copyblogger.com) Meet Brian Clark.

5. (thedishdaily.com) Meet Andrew Sullivan.

Image result for (thedishdaily.com) Meet Andrew Sullivan.

6. (TMZ.com) Meet Harvey Levin.

Image result for (TMZ.com) Meet Harvey Levin.

7. (TechCrunch.com) Meet Michael Arrington.

Image result for (TechCrunch.com) Meet Michael Arrington.

8. (Fourhourworkweek.com/blog) Meet Tim Ferriss.

Image result for (Fourhourworkweek.com/blog) Meet Tim Ferriss.

9. (TimothySykes.com) – Meet Timothy Sykes.

Image result for (TimothySykes.com) – Meet Timothy Sykes.

10. (Problogger.net) Meet Darren Rowse.

Image result for (Problogger.net) Meet Darren Rowse.

Comments

  1. Thanks for this Nice post, Really Appreciate you !!!!!!!!!
    1ST CLASS DIGITAL SOLUTIONS With traditional marketing tactics becoming less effective as the Internet breeds more self-guided buyers, content marketing has risen up to provide marketers with another way to engage with their target audience.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Upwork Knowledge of Microsoft Office Skills Test Answer

In Microsoft Word 2010, "Keep lines together" paragraph formatting:
Answers: • does not work for paragraphs within a table if "Allow row to break across pages" is also selected.

You want to add an image as the first character in your paragraph. Which type of text wrapping treats your graphic as if it were a character?
Answers: • In Line with Text

In the given screenshot, the contents of the 'Name of User' column have been oriented at an angle. How is this done?
Answers: • By using the 'Orientation' button in the alignment group of the 'Home' tab.

In the given screenshot, the letter X is pointing to an area between the first Row header, and the first Column header. What will happen when this particular area is selected?
Answers: • It will select the whole sheet, having the same effect as that of Ctrl+A.

Which of the following types of worksheets will not load in Microsoft Excel Services?
Answers: • Worksheets with ActiveX controls

Why would you use con…

Upwork/oDesk Google AdWords Test Answers (part1)

1. Which of the following is not a valid geographical targeting option?
Answers: • Targeting female english speakers

 2. In the My Client Center, what does MDS stand for?
Answers: • Manager Defined Spend

 3. If you have an exact match keyword being bid below the estimated first page minimum bid, can it show adverts on the first page?
Answers: • Yes. It could even be below the estimated first page bid, and still show in position 1 at the top of the page.

 4. Can you use the same keywords in different ad groups?
Answers: • Yes, always

 5. How is the ad ranking calculated?
Answers: • Bid x Quality Score = Ad Ranking

 6. What happens when your cost reaches your budget amount?
Answers: • Your ads will stop showing for that day

 7. AdWords will automatically ______ your keywords.
Answers: • bolden

 8. Each campaign has a _________ budget.
Answers: • daily

 9. How do you

Upwork/oDesk SMM(Social Media Marketing) Test

New Test Answers for Upwork's Social Media Marketing Test - Updated on January 2016:

1. What is the character limit for posts on Twitter?
Answers: • 140 characters

 2. How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?
Answers: • Actively answer questions in the Q&A section of the site

 3. What type of status updates would drive visitors to the company site?
Answers: • A link to a new press release hosted on the company site

 4. What is meant by A/B testing in marketing?
Answers: • Testing 2 versions of an advertisement to see which elicits the best response

 5. Using which of the following two methods can a company ensure that the proper audience finds their YouTube videos?
Answers: • Post links on the company blog to the YouTube videos


 6. How does a blog directly impact sales of a company?
Answers: • It is typically used as the way to disperse company coupons

 7. What is meant by "micro-blogging"?
Answers: • Blogs with limited individual posts, limited …