Skip to main content

Indian Wrestler Yogeshwar Dutt London Olympics 2012 Bronze Medal Upgraded to Silver Medal


Yogeshwar Dutt, who failed to win a qualify match at 2016 Rio Olympics, might have some very good news waiting for him. His London Olympics 2012 bronze, in all likelihood, shall be upgraded to silver after the second-place finisher, the late Besik Kudukhov (60kg) of Russia, tested positive for doping.
There has been no official confirmation about the development so far. As per Russian agency, flowrestling.org, the four-time world champion and two-time Olympic medallist Kudukhov's, who had died in a car crash in 2013 in southern Russia, sample tested positive for a banned substance by the World Anti-Doping Agency.
As a result, Yogeshwar, who had bagged a bronze medal in men's 60kg freestyle category in London Games, may move up from bronze to silver and join Sushil Kumar as another silver medallist from the 2012 Olympics.
  Link credit: http://bit.ly/2bSeLS7

Comments

Popular posts from this blog

Upwork Knowledge of Microsoft Office Skills Test Answer

In Microsoft Word 2010, "Keep lines together" paragraph formatting:
Answers: • does not work for paragraphs within a table if "Allow row to break across pages" is also selected.

You want to add an image as the first character in your paragraph. Which type of text wrapping treats your graphic as if it were a character?
Answers: • In Line with Text

In the given screenshot, the contents of the 'Name of User' column have been oriented at an angle. How is this done?
Answers: • By using the 'Orientation' button in the alignment group of the 'Home' tab.

In the given screenshot, the letter X is pointing to an area between the first Row header, and the first Column header. What will happen when this particular area is selected?
Answers: • It will select the whole sheet, having the same effect as that of Ctrl+A.

Which of the following types of worksheets will not load in Microsoft Excel Services?
Answers: • Worksheets with ActiveX controls

Why would you use con…

Upwork/oDesk Google AdWords Test Answers (part1)

1. Which of the following is not a valid geographical targeting option?
Answers: • Targeting female english speakers

 2. In the My Client Center, what does MDS stand for?
Answers: • Manager Defined Spend

 3. If you have an exact match keyword being bid below the estimated first page minimum bid, can it show adverts on the first page?
Answers: • Yes. It could even be below the estimated first page bid, and still show in position 1 at the top of the page.

 4. Can you use the same keywords in different ad groups?
Answers: • Yes, always

 5. How is the ad ranking calculated?
Answers: • Bid x Quality Score = Ad Ranking

 6. What happens when your cost reaches your budget amount?
Answers: • Your ads will stop showing for that day

 7. AdWords will automatically ______ your keywords.
Answers: • bolden

 8. Each campaign has a _________ budget.
Answers: • daily

 9. How do you

Top SEO Companies in India by TOPSEO's Ranking

I am providing you the list of top 10 SEO Companies/Firms/Agencies in India by TOPSEO's  (January 2016)

1. SEO.IN 
Year Founded: 2002
Website: http://www.seo.in/



2. SEOValley Solutions Private Limited
Year Founded: 2000
Website: http://www.seovalley.com/



3. PageTraffic
Year Founded: 2002
Website: http://www.pagetraffic.com/



4. SeoTonic Web Solutions Private Ltd.
Year Founded: 2006
Website: http://www.seotonic.com/


5. Outsource SEO
Year Founded: 2004
Website: http://www.outsourceseo.com/


6. Ranking By SEO
Year Founded: 2008
Website: http://www.rankingbyseo.com/


7. Techmagnate
Year Founded: 2006
Website: http://www.techmagnate.com/


8. SEO Discovery
Year Founded: 2006
Website: http://www.seodiscovery.com/


9. Greenlemon
Year Founded: 1999
Website: http://greenlemon.in/


10. SEOXperts India
Year Founded: 2008
Website: http://www.seoxpertsindia.com/