Skip to main content

IPL(Indian Premium Leauge) 2018: Full match schedule and timings

Indian Premier League, 2018

In the opening match on April 7, Mumbai Indians v/s Chennai Super Kings which will be played at the Wankhede Stadium Mumbai.


DateTeam 1Team 2VenueTime
April 7Mumbai IndiansChennai Super KingsMumbai8:00 PM
April 8Delhi DaredevilsKings XI PunjabDelhi4:00 PM
April 8Kolkata Knight RidersRoyal Challengers BangaloreKolkata8:00 PM
April 9Sunrisers HyderabadRajasthan RoyalsHyderabad8:00 PM
April 10Chennai Super KingsKolkata Knight RidersChennai8:00 PM
April 11Rajasthan RoyalsDelhi DaredevilsJaipur8:00 PM
April 12Sunrisers HyderabadMumbai IndiansHyderabad8:00 PM
April 13Royal Challengers BangaloreKings XI PunjabBangalore8:00 PM
April 14Mumbai IndiansDelhi DaredevilsMumbai4:00 PM
April 14Kolkata Knight RidersSunrisers HyderabadKolkata8:00 PM
April 15Royal Challengers BangaloreRajasthan RoyalsBangalore4:00 PM
April 15Kings XI PunjabChennai Super KingsIndore8:00 PM
April 16Kolkata Knight RidersDelhi DaredevilsKolkata8:00 PM
April 17Mumbai IndiansRoyal Challengers BangaloreMumbai8:00 PM
April 18Rajasthan RoyalsKolkata Knight RidersJaipur8:00 PM
April 19Kings XI PunjabSunrisers HyderabadIndore8:00 PM
April 20Chennai Super KingsRajasthan RoyalsChennai8:00 PM
April 21Kolkata Knight RidersKings XI PunjabKolkata4:00 PM
April 21Delhi DaredevilsRoyal Challengers BangaloreDelhi8:00 PM
April 22Sunrisers HyderabadChennai Super KingsHyderabad4:00 PM
April 22Rajasthan RoyalsMumbai IndiansJaipur8:00 PM
April 22Rajasthan RoyalsMumbai IndiansJaipur8:00 PM
April 23Kings XI PunjabDelhi DaredevilsIndore8:00 PM
April 24Mumbai IndiansSunrisers HyderabadMumbai8:00 PM
April 25Royal Challengers BangaloreChennai Super KingsBangalore8:00 PM
April 26Sunrisers HyderabadKings XI PunjabHyderabad8:00 PM
April 27Delhi DaredevilsKolkata Knight RidersDelhi8:00 PM
April 28Chennai Super KingsMumbai IndiansChennai8:00 PM
April 29Rajasthan RoyalsSunrisers HyderabadJaipur4:00 PM
April 29Royal Challengers BangaloreKolkata Knight RidersBangalore8:00 PM
April 30Chennai Super KingsDelhi DaredevilsChennai8:00 PM
May 1Royal Challengers BangaloreMumbai IndiansBangalore8:00 PM
May 2Delhi DaredevilsRajasthan RoyalsDelhi8:00 PM
May 3Kolkata Knight RidersChennai Super KingsKolkata8:00 PM
May 4Kings XI PunjabMumbai IndiansMohali8:00 PM
May 5Chennai Super KingsRoyal Challengers BangaloreChennai4:00 PM
May 5Sunrisers HyderabadDelhi DaredevilsHyderabad8:00 PM
May 6Mumbai IndiansKolkata Knight RidersMumbai4:00 PM
May 6Kings XI PunjabRajasthan RoyalsMohali8:00 PM
May 7Sunrisers HyderabadRoyal Challengers BangaloreHyderabad8:00 PM
May 8Rajasthan RoyalsKings XI PunjabJaipur8:00 PM
May 9Kolkata Knight RidersMumbai IndiansKolkata8:00 PM
May 10Delhi DaredevilsSunrisers HyderabadDelhi8:00 PM
May 11Rajasthan RoyalsChennai Super KingsJaipur8:00 PM
May 12Kings XI PunjabKolkata Knight RidersMohali4:00 PM
May 12Royal Challengers BangaloreDelhi DaredevilsBangalore8:00 PM
May 13Chennai Super KingsSunrisers HyderabadChennai4:00 PM
May 13Mumbai IndiansRajasthan RoyalsMumbai8:00 PM
May 14Kings XI PunjabRoyal Challengers BangaloreMohali8:00 PM
May 15Kolkata Knight RidersRajasthan RoyalsKolkata8:00 PM
May 16Mumbai IndiansKings XI PunjabMumbai8:00 PM
May 17Royal Challengers BangaloreSunrisers HyderabadBangalore8:00 PM
May 18Delhi DaredevilsChennai Super KingsDelhi8:00 PM
May 19Rajasthan RoyalsRoyal Challengers BangaloreJaipur4:00 PM
May 19Sunrisers HyderabadKolkata Knight RidersHyderabad8:00 PM
May 20Delhi DaredevilsMumbai IndiansDelhi4:00 PM
May 20Chennai Super KingsKings XI PunjabChennai8:00 PM
May 22Qualifier 1Qualifier 1Mumbai8:00 PM
May 23EliminatorEliminatorTBC8:00 PM
May 25Qualifier 2Qualifier 2TBC8:00 PM
May 27FinalFinalMumbai8:00 PM

Comments

Popular posts from this blog

Upwork Knowledge of Microsoft Office Skills Test Answer

In Microsoft Word 2010, "Keep lines together" paragraph formatting:
Answers: • does not work for paragraphs within a table if "Allow row to break across pages" is also selected.

You want to add an image as the first character in your paragraph. Which type of text wrapping treats your graphic as if it were a character?
Answers: • In Line with Text

In the given screenshot, the contents of the 'Name of User' column have been oriented at an angle. How is this done?
Answers: • By using the 'Orientation' button in the alignment group of the 'Home' tab.

In the given screenshot, the letter X is pointing to an area between the first Row header, and the first Column header. What will happen when this particular area is selected?
Answers: • It will select the whole sheet, having the same effect as that of Ctrl+A.

Which of the following types of worksheets will not load in Microsoft Excel Services?
Answers: • Worksheets with ActiveX controls

Why would you use con…

Upwork/oDesk Google AdWords Test Answers (part1)

1. Which of the following is not a valid geographical targeting option?
Answers: • Targeting female english speakers

 2. In the My Client Center, what does MDS stand for?
Answers: • Manager Defined Spend

 3. If you have an exact match keyword being bid below the estimated first page minimum bid, can it show adverts on the first page?
Answers: • Yes. It could even be below the estimated first page bid, and still show in position 1 at the top of the page.

 4. Can you use the same keywords in different ad groups?
Answers: • Yes, always

 5. How is the ad ranking calculated?
Answers: • Bid x Quality Score = Ad Ranking

 6. What happens when your cost reaches your budget amount?
Answers: • Your ads will stop showing for that day

 7. AdWords will automatically ______ your keywords.
Answers: • bolden

 8. Each campaign has a _________ budget.
Answers: • daily

 9. How do you

Upwork/oDesk SMM(Social Media Marketing) Test

New Test Answers for Upwork's Social Media Marketing Test - Updated on January 2016:

1. What is the character limit for posts on Twitter?
Answers: • 140 characters

 2. How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?
Answers: • Actively answer questions in the Q&A section of the site

 3. What type of status updates would drive visitors to the company site?
Answers: • A link to a new press release hosted on the company site

 4. What is meant by A/B testing in marketing?
Answers: • Testing 2 versions of an advertisement to see which elicits the best response

 5. Using which of the following two methods can a company ensure that the proper audience finds their YouTube videos?
Answers: • Post links on the company blog to the YouTube videos


 6. How does a blog directly impact sales of a company?
Answers: • It is typically used as the way to disperse company coupons

 7. What is meant by "micro-blogging"?
Answers: • Blogs with limited individual posts, limited …